8700 Marcali, Petőfi u. 16.

+36 85 510 643

titkarsag@berzsenyimarcali.hu

Egy csodás pénteki napon indultunk kirándulni. Az első állomásunk Nagyvázsony volt ahol, várat néztünk és ellátogattunk a Postamúzeumba. Ott eleredt az eső, és futottunk a buszhoz.

 

Aztán elindultunk Veszprémbe, de mivel ott is esett az eső, ezért nem mentünk el a Veszprémi Várba és az Állatkertbe, helyette fedett helyet kerestünk. Fokozódott a hangulat, előkerültek a „nagy mulatós slágerek”, és talán még a poént is megtaláltuk. Veszprémben elvegyültünk a boltok sokaságában. Délután beültünk egy moziba, a Rendes fickókat néztük meg, német tanárnőnk ajánlására. A filmről csak annyit, hogy „érdekes”…, de volt, hogy popcorn és a cola kiborítása viccesebbnek bizonyult. Mozi után mentünk a buszmegállóba ahol vártuk a buszunkat, ami egy 20 perces késéssel meg is érkezett. A haza utazás maga volt az X-faktor, sőt talán még jobb is! Csodás hangszálainkkal még ablakot is lehetne törni, vagy kitudja…

Összegezve a napot szerintem tök jó volt. Mivel hülyeségünk határtalan ezért, bármelyik helyzetből kihozzuk a legjobbat.