8700 Marcali, Petőfi u. 16.

+36 85 510 643

titkarsag@berzsenyimarcali.hu

2018 december 13-án, csütörtökön délután a Berzsenyi Dániel Gimnázium 10.B osztályának 6 tanulója lepte meg a Marcali Dr. Szaplonczay Manó Integrált Kórházegység ápolási osztályának betegeit.

A zömében idős emberek minden apró figyelmességnek örülnek, hiszen többen hónapok óta ott élik mindennapjaikat. A diákok a tavalyi évben előadott műsor sikerein felbuzdulva idén gipszből készült angyalkákkal és szaloncukrokkal lepték meg az ápolási osztályon fekvőket Karácsony alkalmából. Nagyon meghatotta a meglepetés ajándék a betegeket és a gimnazistákat is megérintette a látogatás. Jól esett nekik, hogy mosolyt csaltak az emberek arcára. Volt olyan beteg, akit éppen akkor látogattak meg a családtagjaik, amikor az ajándékozás történt. Ők szintén nagyon hálásak voltak a lányoknak. A szaloncukor többeknél azonnal el is fogyott J. A nővérek is örültek a figyelmességnek és egy kis teasüteménnyel és üdítővel várták az ajándékozó diákokat.

Terveink szerint jövőre az ápolási- és krónikus osztályon lévőket is meglepik a Berzsenyis diákok. A megvalósításért, a figyelmességért, a befektetett munkáért és energiáért köszönet illeti a diákokat: Antal Virginia, Ambrus Zoé, Farkas Kinga, Herceg Erika Kíra, Óvári Dorina, Papp Fanni tanulókat.